søndag 4. desember 2011

Og for å få oppfyllt noen ønsker, her kommer

oppskriftene på Dots cupcake og Flytende sjokoladekake:


Flytende sjokoladekake

250 g smør

250 g sukker

300 g mørk sjokolade

170 g hvetemel

8 egg


*Smelt smøret i en kasserolle, skru varmen ned og tilsett sukker og sjokolade. Pass på at varmen er lav nok slik at du ikke svir sjokoladen.

*Sikt inn melet og rør godt inn.

*Pisk inn eggene ett og ett av gangen.

*Bruk aluminiums muffinsformer, smør de, og fyll de 2/3 fulle. Holder til ca 15 former.

* Stekes på 180 grader, 9-12 min.

* Server feks med vaniljeis og friske bær.




Dots cupcake

1 pk rød Dots kjeks

50 g smeltet smør

0,5 pk philadelphia naturell

1,25 dl melis

1,5 dl fløte

1 ss sukker

1 ps sjokolademousse

1,5 dl melk

Sjokoladesaus som pynt


* Grovknus kjeksen i en brødpose, ta av litt til pynt, knus resten godt.

* Bland kjeksen med mel og smør og press massen i bunnen på muffinsformer. Ca 6 store former.

* Pisk fløte og sukker til krem.

* Pisk philadelphia med melis til en luftig masse, og bland forsiktig med kremen. 

* Legg halvparten over bunnen, i formene og sett kaldt.

* Lag sjokolademousse som anvist på pakken, og legg et lag i formene, sett kaldt igjen.

* Topp formene med resten av kremblandingen, topp med knust Dots og sjokoladesaus.




KOS DERE!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar